Ko se Ronaldo spomni svoje najljubše tekme

Catherine Ivill/Getty Images

Brazilec pravi, da je bila njegova najpomembnejša tekma derbi Lige prvakov med Real Madridom in Manchester Unitedom na Old Traffordu. "Publika je bila na nogah. Bilo je čudovito in navdihujoče."

Ronaldo ‘el Fenómeno‘ se je spomnil svoje najljubše in najpomembnejše tekme v svoji karieri: Manchester United – Real Madrid, na kateri je Brazilec dosegel 3 gole, a spominja se je iz drugih razlogov. V intervjuju za Sky Sports je povedal, da mu je najljubša tekma Lige prvakov, ki jo je igral v Ligi prvakov v sezoni 2002/03.

Igrati za Real Madrid so sanje vsakega, to je najboljše. Kot tudi nositi dres Brazilije. Spominim se enega izmed najpomembnejših trenutkov mojega življenja. To je tekma Lige prvakov proti Manchester Unitedu na Old Traffordu. Bila je dobra tekma, odprta, dosegel sem 3 gole, bil je pravi spektakel. Ampak najlepša stvar se je zgodila, ko me je trener zamenjal. Ljudje so me pospremili z zelenice s stoječimi ovacijami, bučnim aplavzom. Vsi so bili na nogah, tega nisem pričakoval. Presenetila me je spontana reakcija mojih nasprotnikov. Resnično je bil magičen trenutek, eden najpomembnejših v mojem življenju. Nogomet je vse. Ko pogledam nazaj, sem ponosen na vse, kar sem naredil v svoji karieri,” je zaključl Ronaldo.