"Vsi ga tepejo…mar ne sme preigravati?!"

Denis Doyle/Getty Images

Brazilski superzvezdnik Neymar se je ob zmagi PSG-ja proti Strasbourgu poškodoval, potem ko ga je z grobim štartom zrušil Moataz Zemzemi.

Neymar je imel isto stopalo že poškodovano, zaradi česar je moral lani spustiti tri mesece igranja. Oče brazilskega nogometaša je na Instagramu objavil dolg zapis, v katerega je izlil ves bes nad načinom, kako se ostali nogometaši obnašajo do njegovega sina.

Vsi se spominjajo Mundiala 2014, ko mu je JuanZúñigapoškodoval hrbet in nalomil eno izmed vretenc v hrbtenici, v Rusiji ga je pohodil Miguel Layun,” je srdit zapis pričel Neymar Santos Sr.

Ljudje se očitno na to ne ozirajo, prej nasprotno, govorili so, da Neymar simulira prekrške…vsi so lahko videli VAR, upočasnjene posnetke, a še naprej se na veliko govori o tem, kako je Neymar kriv. Številni bodo rekli, da nasprotnike spravlja ob živce – ali to pomeni, da mu je prepovedano preigravati?! Da pokaže svoj talent? Včasih ga ponese. Menim, da mediji to izkoriščajo, da bi se bolje prodajali. Življenje gre naprej, Neymar se bo vrnil, močnejši, kot kadar koli prej,” je med drugim napisal oče nogometaša.

Poškodba na tekmi proti Strasbourgu je nastop brazilskega virtuoza proti Manchester Unitedu v osmini finala Lige prvakov, postavila pod vprašaj.

https://www.instagram.com/p/BtEerXFF-WH/