Mitrović veliki junak Anderlechta

Ljubljana – Aleksandar Mitrović je bil še pred nekaj dnevi tarča številnih kritik medijev in tudi trenerja, danes je veliki junak Anderlechta.

Trener belgijskega Anderlechta  John van den Brom je pred dnevi javno kritiziral Aleksandra Mitrovića, ki mu je odgovoril na najboljši način. Z odlično igro in pomembnim zadetkom. Nekdanji član Partizana je bil velik junak Anderlechta ob pomembni zmagi proti Cercle Brugge v zadnjem krogu belgijskega prvenstva, ki ga lahko spremljate na programih Sport Kluba.

Mitrović je v 86. minuti zabil zadetek za zmago. “Mitrović je neverjetna oseba. Čeprav ima le 19-let je poleg kritik, ostal psihično močan in dosegel pomembne zadetek v poznem obdobju tekme. Zelo sem vesel zaradi njega. Zabil je zadetek kot pravi napadalec, takšni igralci živijo za gole,” je mladega Srba pohvalil trener Anderlechta.

Anderlecht je s sedmim prvenstvenim zadetkom Mitrovića ohranil stik z moštvi na vrhu lestvice. Trenutno s 34 točkami zaseda peto mesto, vodilni Standard jih ima šest več.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images