Vsi "nogometni mesarji" zbrani na enem mestu

Nogomet ostalo 18. Apr 202020:25 > 20:34
Alex Caparros/Getty Images

Pred kratkim smo pisali, da je po oceni Transfermarkta močno padla tržna vrednost praktično vseh klubov in nogometašev, tokrat pa je specializirani portal pripravil enajsterico največkrat izključenih nogometašev.

Povezano

V golu bi imeli Jensa Lehmanna, v obrambi bi za strah v nasprotni ekipi skrbeli Patrice Evra, Maro Materazzi, Pepe in Sergio Ramos, na sredini bi “kosti lomili” Zinedine Zidane, Francesco Totti, Edgar Davids in Daniele De Rossi, medtem ko bi v napadu kraljevala Zlatan Ibrahimović in Mario Balotelli. Spoznajte enajsterico največkrat izključenih nogometašev.

Omenjeni nogometaši so bili skupaj izključni kar 168-krat! Rekorder je seveda Sergio Ramos s 26 rdečimi kartoni, tik za njimi je Davids (25), nato pa sledi italijanski trio Totti-Balotelli-Materazzi.

“Super Mario” je imel pri Liverpoolu posebno klavulo v pogodbi “o vzornem obnašanju” in si prislužil bonus v višini milijona evrov, ker v eni sezoni ni bil izključen trikrat oziroma večkrat.

Med zgoraj omenjenimi nogometaši najdemo svetovne in evropske prvake, zmagovalce Lige prvakov in Evropske lige pa tudi nogometaše s (pre)kratkimi živci in prave nogometne “mesarje”.