Ob 22.00 v živo na SK 2: Oblak znova v vratih Benfice?

Nogomet ostalo 20. Dec 201310:56 > 10:57

Ljubljana – Danes bodo odigrali tudi dve tekmi 14. kroga portugalskega prvenstva. Jan Oblak z Benfico ob 22.00 gostuje pri Vitorii Setubal – neposredni prenos na SK 2.

Potem ko se je v prejšnjem krogu poškodoval prvi vratar Benfice Artur, bo Jan Oblak danes po vsej verjetnosti prvič od prve minute branil vrata Benfice. Nadarjeni slovenski vratar je za lizbonskega velikana branil že na pokalni tekmi, tokrat pa se mu prvič obeta tudi nastop v prvenstvu.

Oblak bo postal eden najboljših vratarjev na svetz. V to ne dvomim. Kljub temu, da je še mlad, premore že ogromno izkušenj. V državni reprezentanci je vedno igral v višjih starostnih kategorijah. Je zelo zrel in ima izjemne lastnosti,” je Oblaka pohvalil Jose Dominguez, ki je z nekdanjim vratarjem Olimpije sodeloval pri Leiri.

Če bo Oblak danes res dobil priložnost od prve minute, od 22.00 spremljajte v živo na SK 2, kjer bomo prenašali obračun Vitorie proti Benfici. Že ob 20.00 vas na SK 1 čaka tudi prenos srečanja med drugo uvrščenim Portom in Olhanensejem.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images