Občasni reprezentant Keka opozoril z dvema goloma

Nogomet 21. Okt 20216:06 2 komentarja
Nazadnje je dve leti igral za Chicago. FOTO: Guliverimages.

Robert Berić je na srečanju svoje ekipe Chicago Fire zablestel z dvema zadetkoma in si prislužil naziv igralca tekme.

Njegova ekipa je sicer daleč od uvrstitve v končnico, ki jo v ligi MLS igrajo v zadnjih dveh mesecih leta, a sta dva zadetka na računu Krčana vseeno lep indic dobre forme in pripravljenosti, da je Berić še zmeraj goden za kakšen vpoklic v člansko reprezentanco.

Chicago Fire, ki v vzhodni konferenci najmočnejšega nogometnega tekmovanja čez lužo zaseda 12. mesto in je že izločen iz boja za “playoff”, se je tokrat pomeril proti zadnjeuvrščeni ekipi Cincinnatija.

30-letni Berić se je pri obeh zadetkih izkazal kot mojster petmetrskega prostora, saj je bil v obeh primerih ob pravem času na pravem mestu in žogo zgolj porinil v gol. Zanimivo, zadetka za 1:0 in 2:0 je dosegel v razmaku le treh minut.

Srečanje je na koncu v sodnikovem podaljšku odločil otrok Partizana, Luka Stojanović, ki je lepo zadel volej z roba kazenskega prostora za končnih 4:3. Naziv igralca tekme je šel vseeno občasnemu slovenskemu reprezentantu. Tule je še njegov drugi gol:

OD slovenskih nogometašev si kruh v ligi MLS služi še branilec Aljaž Struna, ki je z ekipo CF Montreal trenutno na položaju, ki vodi v dodatne kvalifikacije za uvrstitev v končnico. Kanadska ekipa je sinoči remizirala (1:1) v Orlandu, “Kiki” Struna pa je na igrišču preživel vseh 90 minut.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje