Perez namignil, da bi lahko bilo veselo že v začetku leta

Floretino Perez je velik optimist v zadevi Kylian Mbappe. Foto: Guliverimages

Predsednik Reala Florentino Perez je namignil, da bi se lahko Kylian Mbappe v Madrid lahko preselil že v zimskem prestopnem roku.

“Upam, da bi že 1. januarja vse razrešeno,” je v pogovoru za El Debate je optimistično predsednik Reala Florentino Perez.

Real je v poletju PSG-ju ponujal 220 milijonov evrov, a Parižani se niso dali in zadržali svojega bisera. Mbappe je dejal, da je bilo vse skupaj malce pod prisilo, a s tem nima težav, sam je namreč želel, da bi bili na koncu veselili vsi. PSG pri teg načrtih ni želel sodelovati.

Mbappe želel, da bi vsi imeli nekaj od tega

“Po šestih, sedmih letih v Franciji sem želel poizkusiti nekaj novega, moja želja po odhodu je bila nekaj povsem normalnega. Klubu sem dal vedeti, da ne želim podaljšati pogodbe. To sem storil že julija, vse z razlogom, da bi v tej zgodbi vsi imeli nekaj od tega. Imeli bi dovolj časa, da najdejo zamenjavo. A ker PSG ni sodeloval, sem njihovo željo spoštoval in ostal,” je pred dnevi za L’Eqiupe povedal Mbappe.

Glede na to, kako trenutno stvari stojijo, je bolj kot ne jasno, da bo francoski zvezdnik v prihodnji sezoni nosil dres Reala.

Najverjetneje bo belemu baletu prestopil brez odškodnine, saj ga Parižani ne bodo spustili med sezono.