Odločitev je padla

Nogomet 16. Jun 20219:45 > 17:13
Nejc Vidmar je nogometaše Radomelj spravljal v obup in reševal Olimpijo.

Vratar ljubljanske Olimpije Nejc Vidmar kljub burni pretekli sezoni, ko je bil dolgo časa na stranskem tiru, ostaja član ljubljanske Olimpije. Z vodstvom kluba se je dogovoril za novo dvoletno pogodbo, ki se mu bo iztekla konec junija 2023.

“Moja strast do Olimpije se je začela, ko sem bil še zelo majhen. Košarka, hokej, kasneje pa prišla tudi ljubezen do nogometa, ki je še vedno prisotna. Spomnim se prvih obiskov Bežigrada in kasneje, ko so naredili prelepe Stožice. Podpis pogodbe z Olimpijo je bila zame izpolnitev sanj. Strast do Olimpije je posebna in se jo zelo težko opiše. S tem živiš, dihaš za Olimpijo. Pridejo lepi in težki časi, ampak, kot pravijo navijači, v dobrem in slabem. Ko tvoji otroci hodijo v šolo in vrtec v zelenem dresu, potem je odločitev lahka. Ostajam doma,” je ob podaljšanju pogodbe povedal 32-letni čuvaj mreže Olimpije.

Vidmar je k Olimpiji prišel v začetku leta 2016 iz Domžal. V zelenem dresu je zbral 91 nastopov in na 52 tekmah nosil tudi kapetanski trak. Z zmaji je osvojil dva naslova državnih prvakov in tri pokalne lovorike.

Komentari

Vaš komentar