Mandarić zapušča Ljubljano, kaj pa mesto predsednika?

Nogomet 28. Sep 202116:05 > 17:31 0 komentarjev

Milan Mandarić zapušča ljubljansko Olimpijo. Po poročanju Dela naj bi šlo tokrat zares. V vsakem primeru 83-letnik zapušča slovensko prestolnico in zaradi nujnih družinskih zadev odhaja v ZDA. Tako kot se je dogajalo praktično vedno, ko so se pojavile govorice o Mandarićevem odhodu z mesta predsednika Olimpije.

“Vrnil se bom najpozneje v dveh tednih in verjamem, da bomo takrat dokončno zaključili posel z Deliusom, ki se je izkazal z resnimi nameni in konkretno ponudbo,” je v pogovoru za časnik Delo razmišljal Milan Mandarić, ki naj bi bil preutrujen od obveznosti, ki jih nalaga vodenje aktualnih slovenskih prvakov.

Čeprav sta skrivnostni nemški poslovnež Andres Delius in Mandarić že večkrat sedla za pogajalsko mizo in nekajkrat menda tudi sklenila dogovor o predaji poslov, do Mandarićevega odhoda ni prišlo. Zato bomo tudi tokrat še nekoliko počakali z dokončno sodbo o tem, ali bo 83-letni izkušeni nogometni poslovnež tudi dejansko postal preteklost Olimpije. Več naj bi bilo znano že jutri, če sodimo po informacijah dobro obveščenih novinarjev EkipeSn.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!