Owen: Naslov ne bo odšel na Old Trafford

Nogomet 3. Jan 202112:01 > 14:10
Reuters/Andrew Boyers
Reuters/Andrew Boyers

Nekdanji napadalec Manchester Uniteda Michael Owen je navdušen nad predstavami, ki jih v zadnjem času kaže njegova nekdanja ekipa. Toda vseeno ne verjame, da imajo rdeči vragi možnosti za to, da bi osvojili Premier ligo.

“United je ekipa, ki ima odličen protinapad. Ko igrajo proti ekipam, ki imajo veliko posest žoge so lahko zelo, zelo nevarni. Tu je ključen Bruno Fernandes in za zdaj izgledajo zelo dobro,” je poudaril Owen.

United si trenutno deli prvo mesto na lestvici z Liverpoolom. Obe ekipi imata po 33 točk. Klub iz Old Trafforda je na zadnjih petih tekmah prišel do štirih zmag in zgolj enega neodločenega rezultata.

“Rezultati so zelo dobri. Toda obstajata dva razloga zakaj menim, da naslov v bližnji prihodnosti ne bo odšel v United. Prvi razlog je ta, da zelo težko igrajo na tekmah na katerih se njihov tekmec brani. Srečno so premagali Wolverhampton v dodatku pa čeprav predtem niso imeli veliko priložnosti. Mislim pa tudi, da imata tako Liverpool kot tudi Manchester City veliko večjo izbiro kakovostnih nogometašev,” je še dejal nekdanji reprezentant Anglije.

Komentari

Vaš komentar