Paul Pogba s svojo odločitvijo ujezil Torinčane

Nogomet 3. Avg 202211:43 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

Nogometni zvezdnik Paul Pogba je po poškodbi kolena izključil možnost operacije in se namesto tega raje odločil za počitek in rehabilitacijo. Član Juventusa bi se v primeru uspešnega okrevanja lahko udeležil tudi letošnjega svetovnega prvenstva v Katarju.

Francoski reprezentant si je poškodoval meniskus na enem od treningov v začetku preteklega meseca, ko je bil z Juventusom na turneji v Los Angelesu. Po prvih napovedih bi moral Pogba na operacijo, zaradi česar bi najverjetneje izpustil mundial v Katarju med 21. novembrom in 18. decembrom, a je sedaj spremenil svojo odločitev in se odločil za “konservativnejšo” obliko terapije.

Kot poroča italijanski Tuttosport, naj bi vezist poškodbo skušal pozdraviti s tritedenskim režimom vaj v telovadnici in na bazenu ter dvema tednoma individualnih treningov. Posledično bi se lahko na igrišča vrnil že v času priprav francoske reprezentance na svetovno prvenstvo, ki jo prva tekma v Katarju čaka 22. novembra proti Avstraliji.

Odločitev nogometaša pa je po trditvah L’Equipe bojda močno ujezila Juventus, ki je želel, da nogometaš odide na operacijo in izpusti šampionat, svojemu klubu pa pomaga v drugi polovici sezone.

Pogba, ki se je letos vrnil v Torino po šestih letih igranja za Manchester United, je sicer dres aktualnih svetovnih prvakov doslej oblekel 91-krat.