Pod prečko: Uvod v pokalni teden s povratnikom v prvo ligo

Nogomet 9. Maj. 202211:22 > 11:44
Delite:

Minuli konec tedna je prinesel spremembo na vrhu lestvice Prve lige Telemach, kar pa bo le ena izmed tem pogovora v podaljšku nogometnega vikenda, ki ga pripravljamo v oddaji Pod prečko. V našo družbo smo povabili izkušenega branilca, ki je še pred nekaj meseci nosil dres ljubljanske Olimpije, z nami pa bo tudi trener, ki je pred dnevi Gorico znova popeljal med slovensko nogometno elito.

V našem studiu se bosta Mihi Penku in Dejanu Obrezu danes pridružila Uroš Korun in Miran Srebrnič. Slednji je pred dnevi prvoligaša iz Nove Gorice znova vrnil med slovensko nogometno elito, za seboj pa ima izkušeni strateg ogromno izkušenj z osvajanjem lovorik, kot nogometaš je z vrtnicami trikrat osvojil državni naslov.

Foto: Uroš Skaza

Uroš Korun je še v letošnji sezoni nosil dres Olimpije, s katero se je po prihodu novih lastnikov sporazumno razšel. 34-letnik je v slovenski prvoligaški druščini odigral 245 tekem, poleg zeleno-belega je nosil tudi dres Celja, Rudarja in Domžal. Na vrhuncu kariere je pet sezon preživel pri poljskem prvoligašu Piastu iz Gliwic.

Prek video povezave se bomo preselili v tabora obeh finalistov slovenskega pokala. Svoje poglede pred odločilno tekmo bosta z nami delila ob trenerja – Zoran Zeljković in Dejan Grabić.

Kaj se je v soboto zgodilo z Mariborom, ki je kapituliral v spodnji Šiški? Odgovore bomo iskali s pomočjo nekdanjega nogometaša vijolic Luke Zahovića, ki ga bomo poklicali na Poljsko. Po tej tekmi veliko dela čaka tudi Darka Čeferina, ki bo naš standardni gost v sodniškem pogledu. Manjkali ne bodo niti naj zadetki, naj izjava, Fantasy kotiček brez “čofotalnika” …

Komentari

Vaš komentar