Pogba poskrbel za najslabše ocenjeno serijo vseh časov

Nogomet 25. Jun 202219:24 > 19:51
Paul Pogba
Foto: Guliverimage

Paul Pogba je v središču svoje televizijske serije Pogmentary, ki so jo gledalci označili za najslabšo oddajo na portalu IMDb. Nedavno objavljeni dokumentarec o nekdanjem nogometašu Manchester Uniteda je bil z oceno ena od desetih uvrščen med najslabše oddaje vseh časov.

Serija z naslovom “Pogmentary” je bila prejšnji teden objavljena na platformi za pretakanje video vsebin , tisti, ki so si jo ogledali, pa so jo zelo negativno ocenili. Manchester United je prejšnji mesec potrdil Pogbajev odhod po izteku pogodbe, zdaj pa se bo vrnil v Juventus.

Novi dokumentarec prikazuje vpogled v osebno in poklicno življenje Francoza, ki se začne ob koncu sezone 2020/21 – leto dni pred izidom serije. Osredotoča se predvsem na to, kako se je Pogba odločal o svoji prihodnosti, ko se je njegova pogodba na Old Traffordu iztekala v zadnjih 12 mesecih.

Vendar pa je malo verjetno, da bo Pogba zaradi tega postal bolj priljubljen ali razumljen med navijači Uniteda. V enem od še posebej razkrivajočih prizorov francoski vezist obtoži United, da mu ne ponujajo ničesar, ko ga želijo obdržati na Old Traffordu, čeprav je bila na mizi ponudba, ki je presegala njegovo obstoječo pogodbo za 290.000 funtov na teden.

Pred objavo dokumentarca, ki je gledalce in nogometne navdušence spravil v zadrego, je bila najslabše ocenjena oddaja na IMDb turška glasbena serija “Iste Bu Benim Masalim”, ki je dosegla oceno 1,2 na lestvici 1-10. Toda gledalci so sedaj poskrbeli in Pogbajevi oddaji namenili veliko nezaupnico, saj povprečna ocena dokumentarca o Francozu znaša 1.

Odnos med Pogbajem in navijaško bazo Uniteda se je že nepopravljivo poslabšal, saj je že drugič zapustil klub, ne da bi se dogovoril za novo pogodbo. Francoza so v njegovih zadnjih nastopih na Old Traffordu med glasnim skandiranjem izžvižgali z igrišča.

Komentari

Vaš komentar