Pred vrati Maribora eden večjih talentov zagrebškega Dinama

Nogomet 24. Jun 202213:50 0 komentarjev
Foto: Jure Banfi

Pred vrati nogometnega kluba iz Maribora je nova odmevna okrepitev. Slovenskim prvakom naj bi se še danes pridružil mladi nogometaš zagrebškega Dinama Alen Dizdarević.

Po Marku Zalokarju, Marku Božiću, Roku Baturini, Ivanu Brniću in Svenu Šoštariču Kariću naj bi Maribor danes predstavil še šesto okrepitev. Govora je o obetavnemu komaj 18-letnemu Alenu Dizdareviću, ki je pred tem branil barve Dinama iz Zagreba.

Napadalni vezist je po naših informacijah že dalj časa velika želja športnega direktorja vijoličnih Marka Šulerja, v Ljudski vrt pa prihaja kot prost igralec, saj mu je pogodba s hrvaškim prvakom potekla.

Ker je nogometaš produkt Dinamove šole, naj bi Zagrebčanom sicer kot del kompenzacije pripadalo okoli 100.000 evrov odškodnine, česar pa si Mariborčani trenutno ne morejo privoščiti. Tudi zato naj bi se obe strani dogovorili, da bodo imeli pri Dinamu pravico odkupa nogometaša, v primeru odhoda v drug klub pa jim bo pripadel določen odstotek zneska od prodaje.

Prihod Dizdarevića, ki velja za enega večjih talentov Dinama, naj bi pri Mariboru potrdili še danes, saj morajo v klubu uskladiti le še manjše podrobnosti.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!