Özilov agent ostro: "Navijači zaslužijo resnico!"

Premier Liga 24. Okt 20209:15 > 9:15
Julian Finney/Getty Images

Manager Arsenala Mikel Arteta ni govoril resnice, ko je razlagal, zakaj Mesuta Özila ni uvrstil v ekipo Arsenala, meni agent nemškega nogometaša, Erkut Sögüt.

 Özil je najbolje plačan igralec Arsenala, a sploh ni prijavljen za nastopanje v tej sezoni Premier lige, niti v Ligi Evropa. “Moja vest je mirna, saj sem bil pošten, odločitev je strogo nogometne narave. Komunicirala sva, vedela, kaj pričakujeva drug od drugega. Moja naloga je, da iz nogometašev izvlečem maksimum, tega pa mi pri Mesutu žal ni uspelo doseči,” je razlagal Arteta.

Povezano

 Agent nekdanjega nemškega reprezentanta se s temi trditvami ne strinja: “Navijači topničarjev si zaslužijo izvedeti resnico. Arteta ni bil pošten, iskren ali transparenten, ni se obnašal spoštljivo do nekoga, ki ima pogodbo in je zvest klubu,” je dejal Sögüt.

Özilu sice rpogodba z Arsenalom poteče prihodnje leto. “Govoril sem s petimi njegovimi soigralci, vsi so mi potrdili, da dobro trenira in da ne razumejo, zakaj Mesuta ni na seznamu. Kakšni so potem to nogometni razlogi?” se še sprašuje nemčev zastopnik.

Sportklub Slovenija