V živo na SK 1: Nova zahtevna naloga za rdeče vrage

Premier Liga 7. Nov 20209:33 > 9:38
Alex Livesey/Getty Images

Potem ko so sredi tedna v Ligi prvakov znova razočarali svoje navijače, nogometaše Manchester Uniteda že danes čaka nova zahtevna naloga, ko bodo v Premier ligi gostovali na Goodison Parku pri Evertonu. Danes na programih Sportkluba v živo tudi preostale tri tekme 8. kroga.

Povezano

Manchester United je zaenkrat med največjimi razočaranji letošnje sezone Premier lige. Rdeči vragi so na šestih tekmah zbrali vsega sedem točk, kar zadostuje za skromno 15. mesto. Everton je po odličnem začetku in štirih zaporednih zmagah na zadnjih treh tekmah osvojil samo eno točko, a še vedno velja, da bi se četa Carla Ancelottija letos lahko pošteno vmešala v boj za Ligo prvakov.

Nekateri angleški mediji so se razpisali o možnosti, da bi morebitni poraz proti Evertonu dokončno spodkopal stolček Oleja Gunarja Solskjaerja, ki se za svojo službo ne boji. “Če ne bom sam zaupal v svoje kvalitete, kdo pa bo? Ne gledam enega ali dveh rezultatov in se razletim kot hišica iz kart,” pravi Norvežan. Po porazu proti Arsenalu in Baskasehirju iz Istanbula je zmaga za rdeče vrage praktično nujna. Obračun od 13:30 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Že ob 16:00 vas na SK 3 čaka prenos obračuna med Crystal Palaceom in Leedsom, ob 18:30 se znova selimo nazaj na “enko”, kjer bo Chelsea gostil Sheffield United, v večernem terminu pa se bosta ob 21:00 pomerila West Ham in Fulham.