CR ne v PSG, ampak nazaj v United?

Premier Liga 12. Nov 202011:08 > 11:10
Octavio Passos/Getty Images

Juventus se očitno želi rešiti Cristiana Ronalda oziroma njegove astronomske plače v višini 31 milijonov evrov na leto. Portugalec bi kariero utegnili nadaljevati pri Manchester Unitedu, piše ESPN.

ESPN in številni angleški mediji pišejo, da naj bi tudi Cristiano Ronaldo pristal na povratek v Manchester United ob pogoju, da podpiše enoletno pogodbo. V tem trenutku naj bi vse vpleten stvari čakale na dogovor med klubom glede odškodnine, ki naj bi znašala okoli 100 milijonov evrov, vendar se postavlja vprašanje, na kakšen način bi jo rdeči vragi plačali stari dami – v obliki bonusov, na obroke ali v enem delu.

Ni pa United edini klub iz Manchestra, ki bi si želel Cristiana Ronalda. Andy Townsend meni, da bi si njegove usluge želeli tudi pri Manchester Cityju. “Če želite nekoga, ki vam bo prinesel gole, Pep pa ga želi, potem vam je najboljši izbor Ronaldo, ki je ultimativni stroj za gole. Messij je sijajen, toda Ronaldo želi, da si ga zapomnijo kot največjega in bo naredil vse, da bo temu tako,” meni Townsend in dodaja: “Ronaldo je še vedno lačen golov. Kadarkoli dobi priložnost, da strelja, jo izkoristi, neverjeten pa je tudi v zraku. On je zmagovalec, ki ga potrebuje vsaka ekipa.”

Sportklub Slovenija