Bruno Fernandes: Zaradi Tottenhama sem bil žalosten

Premier Liga 19. Nov 202015:16 > 15:32
REUTERS/Clive Brunskill

Bruno Fernandes, trenutno prvi zvezdnik Manchester Uniteda, je priznal, da je bil leta 2019 po propadlem prestopu k Tottenhamu zelo žalosten.

Portugalski vezist je bil že leta 2019 zelo blizu temu, da zapusti Sporting in se preseli v severni London. Prestop so zaustavili vodilni možje Sportinga, ki niso bili zadovoljni s Tottenhamovo ponudbo.

Menili so, da Tottenham zame ni ponudil dovolj denarja in mora klub za igralca, kakršen sem jaz, iztržiti več. Nisem bil jezen, bil sem žalosten. Mislil sem, da se mi nikoli ne bodo izpolnile sanje in da nikoli ne bom zaigral v Premier ligi. Tottenham je vsekakor velik klub,” je iskreno priznal Bruno Fernandes.

Povezano

Le pet mesecev zatem je Bruno vendarle dočakal svoj trenutek. V Lizbono so pripotovali predstavniki Manchester Uniteda, ki so zadovoljili apetite Sportinga in Fernandesa za 68 milijonov funtov odpeljali na Old Trafford.

Očitno je, da se vse v življenju zgodi z razlogom. V Tottenham nisem šel, ker se je pripravljalo nekaj posebnega. Še bolj sem garal in si nato izpolnil dvoje sanj – prestopil sem v Premier ligo in si nadel dres Manchester Uniteda,” dodaja sijajen vezist.

Bruno je takoj po prestopu k Unitedu dokazal svoje kvalitete. Na desetih gostovanjih je dosegel prav toliko golov in dodal še pet asistenc. To je najboljši dosežek kateregakoli novinca v Premier ligi na tekmah v gosteh. Skupno je za rdeče vrage odigral že 33 tekem in dosegel kar 18 golov.