Vidić iz Uniteda k Handanoviću v Inter?

Premier Liga 6. Feb 201411:07 > 11:47

Ljubljana – Italijanski mediji že drugi dan zapored vztrajno zatrjujejo, da se čas Nemanje Vidića pri Manchester Unitedu izteka. Srbski branilec naj bi kariero nadaljeval pri milanskem Interju, kjer bi moči združil s Samirjem Handanovićem.

Sicer kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić vsaj po poročanju italijanskih medijev igra zadnjo sezono v dresu aktualnih angleških prvakov. Eden najboljših centralnih branilcev zadnjega desetletja se je na Old Trafford preselil leta 2006 iz moskovskega Spartaka. Vse bolj pa se zdi, da bo Vidić kariero nadaljeval v Italiji, saj je že nekaj časa na vrhu seznama želja Interja.

Pri Unitedu ne skrivajo, da iščejo nov osrednji branilski par, na katerega bi lahko računali v naslednjih letih, Vidić pa pri 32-letih ni več med najmlajšimi. Za razliko od Uniteda bi pri Interju Vidića sprejeli z odprtimi rokami. Inter panično išče rešitve, s katerimi bi rešil potapljajočo se barko Walterja Mazzarija.

Ob Interju naj bi se za Vidića zanimali tudi pri Milanu, Napoliju in tudi nekaterih francoskih klubov. Kje bo odlični srbski branilec nadaljeval kariero, bo verjetno znano že v kratkem.

V zvezi z Interjem se vse pogosteje pomenja tudi Siniša Mihajlović, ki trenutno sedi na klopi Sampdorie. Italijanski mediji trdijo, da je srbski strokovnjak eden od kandidatov za naslednika Mazzarrija, ki mu prav nič ne gre po načrtih.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images