City pogleduje proti Valdesu

Premier Liga 21. Feb 201413:40 > 13:41

Ljubljana – Navijači Barcelone po sijajni torkovi predstavi na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Manchester Cityju verjetno še bolj obžalujejo odločitev Victorja Valdesa, da po koncu sezone zapusti vrste Barcelone.

Victor Valdes je že večkrat ponovil, da si bo po koncu sezone poiskal nove izzive. Glede na predstave v letošnji sezoni, pri iskanju novega delodajalca ne bi smel imeti težav. Španski reprezentant je nazadnje zablestel na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti Manchester Cityju, ko je v obup spravljal napadalce sinje-modrih.

Kaj lahko pa bi se zgodilo, da bo Valdes kariero nadaljeval ravno pri manj priljubljenem klubu iz Manchestra. Otoški tabloid Daily Mail se je na svojih straneh namreč razpisal, da naj bi Valdes kariero nadaljeval ravno pri meščanih.

Ime Valdesa se je sicer največkrat omenjala v povezavi z Monacom, s katerim naj bi odlični vratar že dosegel ustni dogovor. A nato se je nekaj zalomilo, vpletni strani nista podpisali tudi pisnega dogovora, kar naj bi močno razjezilo bogatega lastnika Monaca Dimitrija Ribolovljeva.

Ni v naših načrtih,” je Manuel Pellegrini odločno zavrnil zgoraj opisane govorice. Nenazadnje ima City v vratih odličnega Joea Harta, ki številke ena verjetno nima namena predati Špancu.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images