Ob 20.45 v živo na SK 1: Korenovi tigri na popravnem izpitu

Premier Liga 24. Feb 201411:26 > 11:27

Ljubljana – Nocoj bosta na sporedu še dve ponovljeni tekmi osmine finala FA pokala. Ekskluzivno na SK 1 si od 20.45 naprej oglejte dvoboj Hulla našega Roberta Korena in Brightona, ki sta se prved tednom dni razšla z neodločenim izidom 1:1.

Po visoki prvenstveni zmagi proti Cardiffu bo Hull nocoj lovil novo zmago, ki jim prinaša četrtfinale FA pokala. Prva tekma proti Brightonu se je končala z 1:1, potem ko so tigri izenačili v izdihljajih dvoboja. Hull bo tudi tokrat v vlogi favorita, a brez dvoma jih čaka težka naloga. Brighton v prestižnem pokalnem tekmovanju išče pot na veliki oder in bo poskušal narediti vse, da na KC stadionu pripravi presenečenje.

Tigri bodo pogrešali predvsem Shana Longa in Nikico Jelavića (dvakratni strelec proti Cardiffu), ki nimata pravice nastopa, saj sta v FA pokalu že zastopala barve drugih klubov. Bo pa zato na igrišču od prve minute bržkone nekdanji kapetan slovenske reprezentance Robert Koren. Nekdanji član Dravograda in Celja je v celoti odigral že prvo srečanje in si prislužil rumeni karton.

Če bo Koren tudi tokrat zaigral od rpvega sodnikovega žvižga, spremljajte nocoj od 20.45 naprej na SK 1.

Pokal FA, osmina finala, ponovljena tekma, ob 20.45 v živo na SK 1:

Hull City – Brighton /1:1/

// – izid prve tekme

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images