Rodgers: Jaz o naslovu ne razmišljam

Premier Liga 31. Mar 201413:43 > 13:44

Ljubljana – Navijači Liverpoola po popolni predstavi proti Tottenhamu in skoku na prvo mesto razmišljajo o prvem naslovu po več kot dveh desetletjih. Brendan Rodger ostaja miren.

Navijači Liverpoola so po sedmi zaporedni zmagi v sedmih nebesih. Dobesedno. Redsi vodijo na lestvici Premier lige, kjer imajo dve točki prednosti pred Chelseajem in še dve več pred Manchester Cityjem, ki je sicer odigral dve tekmi manj. Za nov mejnik je klub iz Anfielda poskrbel v nedeljo, ko je s 4:0 deklasiral Tottenham.

Liverpool si je šest krogov pred koncem praktično že zagotovil nastopanje v Ligi prvakov, vse bolj resne so tudi ambicije po prvem naslovu v Premier ligi. “Igrati tako kot smo mi je nekaj fantastičnega. Zelo sem ponosen na svoje igralce. Prepričani smo v svojo igro, igralci so mirni in osredotočeni na svoje delo,” je po novi zmagi dejal Rodgers.

Navijači vse glasneje razmišljajo o prvenstveni lovoriki, kapitan rdeče ladje se zaveda, da je do končnega uspeha še dolga pot. “Sanje naših navijačev je naslov, toda jaz trenutno ne razmišljam o njem. Mene zanima zgolj to, kako pripraviti ekipo, da tudi naslednjo tekmo igramo dobro in še naprej zmagujemo,” Rodgers ob vsej evforiji v mestu Beatlov ostaja miren.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images