Neville: Odhod Vidića in Ferdinanda je velika težava

Premier Liga 28. Maj 201419:04 > 19:09
Ljubljana – Legendarni Gary Neville ni navdušen nad dejstvo, da sta po koncu letošnje sezone klub zapustila tako Nemanja Vidić kot Rio Ferdinand.


Nemanja Vidić bo v zenitu svoje kariere okrepil milanski Inter, kjer se bo pridružil Samirju Handanoviću, medtem ko je Rio Ferdinand sporočil, da nima namena podaljšati pogodbe z rdečimi vragi. Pri Manchester Unitedu so tako čez noč ostali brez udarnega branilskega para, kar bi po mnenju Garyja Nevilla lahko imelo izrazito neugodne posledice.
Mislim, da je velika težava, ker smo ostali brez Vidića in Ferdinanada ob istem času. Tukaj so mladi branilci, ki prihajajo, kot so Jones, Evans in Smalling. Če bomo pripeljali še kakšnega tujca, bi to moral biti izkušeni igralec, ki bi jim pomagal. Mislim, da bo to težava, vendar bomo videli, kako bo,” je dejal Neville.
Novi strateg rdečih vragov Louis van Gaal naj bi se že spogledoval z novimi okrepitvami. V prvi vrsti naj bi se Niozozemec na Old Trafford želel pripeljati Matsa Hummelsa iz dortmundske Borussie in Ezequiela Garayja iz Benfice. 

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images