Okus po Premier ligi: Chelsea prihaja v Stožice

Premier Liga 11. Jun 201412:11 > 12:13

Ljubljana – Eden najboljših klubov angleške Premier lige, ki ji lahko ekskluzivno spremljate na programih Sport Kluba, Chelsea bo 27. julija v ljubljanskih Stožicah odigral prijateljsko tekmo proti Olimpiji.

Že pred časom so se začele pojavljati govorice, da naj bi Chelsea med pripravami na novo sezono eno od pripravljalnih tekem odigral tudi v Ljubljani. Več kot očitno ni šlo še za eno novinarsko raco, saj so modri iz Londona sedaj tudi na svoji uradni spletni strani, da se bodo 27. julija v Stožicah pomerili z Olimpijo.

Zasedba Joseja Mourinha se bo ob zmajih v pripravljalnem obdobju pomerila še z WAC iz Volšperka, Vitessejem in Werderjem iz Bremna.

Brez dvoma bo prihod Chelseaja vzbudil veliko zanimanje pri ljubiteljih okroglega usnja na sončni strani Alp, in čeprav Olimpija v minuli sezoni niti približno ni blestela, bi to lahko bil pravi praznik nogometa.

Chelsea je sezono v Premier ligi sklenil na tretjem mestu za Manchester Cityjem in Liverpoolom, v Ligi prvakov pa ga je šele v polfinalu stavil Atletico. Že naslednjo sezono pa bodo cilji Mourinhove ekipe še veliko višji.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images