Bomba: Fabregas iz Barcelone v Chelsea

Ljubljana – Kar se je nekaj časa namigovalo, je sedaj postalo uradno. Cesc Fabregas se po treh letih v Barceloni vrača v London, kjer bo odslej nastopal za Chelsea.
Čeprav je v času nastopanja za Arsenal celo dejal, da nikoli ne v življenju ne bi podpisal za Cheslea, je Cesc Fabregas tik pred začetkom svetovnega prvenstva storil ravno to. Po treh letih preživetih pri Barceloni se španski reprezentant tako vrača v London, kjer je že blestel v majici topničarjev.
  • NE SPREGLEJTE: Tako špansko kot angleško prvenstvo tudi naslednjo sezono spremljajte na programih Sport Kluba!
Fabregas je s Chelseajem podpisal petletno pogodbo, na hrbtu pa bo nosil številko štiri. “Najprej se želim zahvaliti vsem pri Barceloni, kjer sem preživel tri čudovita leta. To je moj klub iz otroštva in vedno sem bil počaščen, ker sem imel priložnost igrati v tako velikem klubu. A čutim, da me v Angliji čaka še nedokončano delo in da je sedaj pravi čas za povratek. Zelo pozorno sem pregledal tudi ostale ponudbe in verjamem, da je Chelsea najboljša možnost,” je ob tem dejal Fabregas, ki se s to potezo zagotovo ni prikupil pristašem Arsenala.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images