Pellegrini: Lamparda bomo potrebovali predvsem v LP

Premier Liga 3. Avg 201419:08 > 19:10
Ljubljana – Strateg Manchester Cityja Manuel Pellegrini očitno še kako resno računa na Franka Lamparda, ki bo za sinje-modre nastopal kot posojeni igralec New York Cityja.
Da bi Frank Lampard kar čim bolje dočakal začetek nove sezone ameriškega prvenstva, kjer bo v naslednjih dveh sezonah zastopal barve New York Cityja, ki ima v lasti tudi City iz Manchestra, bo naslednjega pol leta kot posojen igralec na voljo Manuelu Pelegriniju
  • NE SPREGLEJTE: Nova sezona Premier lige od 16. avgusta naprej ekskluzivno na Sport Klubu!
Lampard bo z nami treniral od srede. Za Manchester City bo igral do januarja. Lampard se zaveda, da imamo dobro ekipo in veliko igralcev na njegovem položaju, tako da se bo moral boriti za svoje mesto v ekipi. Toda sezona je dolga in za nas je zelo pomemben, predvsem zaradi Lige prvakov,” je prihodu legende Chelseaja pozdravil Čilenec.
Lampard, ki je na Stamofrd Bridgeu preživel 13 let, bi za City lahko debitiral že 10. avgusta proti Arsenalu. Njegov prihod k “meščanom” po pričakovanjih sicer ni najbolj navdušil navijačev Chelseaja, ki so svoje ogorčenje množično izrazili na socialnih omrežjih.
City 21. septembra čaka obračun z londonskimi modrimi. Angleške novinarje je seveda zanimalo, ali bo na igrišču tudi Lampard. Za šefa sinje-modrih to ni zahtevno vprašanje: “On je igralec Cityja in igral bo na vsaki tekmi, na kateri bo to potrebno. O takšnih stvareh se bom še pogovoril z njim.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images