Liverpool zamenjavo za Suareza našel v Balotelliju

Premier Liga 21. Avg 201413:13 > 13:14

Ljubljana – Liverpool je pred koncem prestopnega roka le našel “kapitalca”, ki bo v napadu vsaj delno zapolnil nastalo vrzel po odhodu Luisa Suareza. Urugvajca bo v konici napada redsov zamenjal Mario Balotelli.

“To je moj zadnji dan v dresu Milana,” je prestop potrdil tudi Mario Balotelli. Liverpool bo Milanu za prihod italijanskega reprezentanta odštel 21 milijonov evrov. Redsi so se po odhodu Luisa Suareza v Barcelono spogledovali tudi z Edinsonom Cavanijem in Radamelom Falcaom, toda na koncu je na Anfieldu pristal Balotelli.

Italijan seveda dobro pozna razmere na Otoku, saj je januarja lani v Milan prestopil iz Manchester Cityja, nato pa za rdečo-črne zabil 30 zadetkov na 54 tekmah.

Balotelli je imel v času igranja za sinje-modre obilico težav z disciplino, saj se je dnevno pojavljal v angleškem rumenem tisku, večkrat pa se je v sporu znašel tudi s trenerjem Robertom Mancinijem. Skupno je za City zbral 80 nastopov in 30 golov.

Liverpool se bo v ponedeljek v 2. krogu Premier lige pomeril ravno z Manchester Cityjem (ob 21:00 v živo na SK 1). Če bo med kandidati za nastop tudi Balotelli, še ni znano.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images