City že krenil v napad na Gerrarda

Premier Liga 3. Nov 201410:30 > 10:32
Ljubljana – Vodilni možje Liverpoola niso prav dolgo oklevali in ekspresno sporočili, da bodo Stevenu Gerrardu ponudili novo podaljšanje pogodbe, potem ko jih je kapetan javno pozval, da ne bo dolgo čakal na nov dogovor. Prav dolgo menda niso čakali niti pri Manchester Cityju.
Sinje-modri vse od prihoda bogatih arabskih lastnikov nimajo težav z denarjem. Privoščijo si lahko vse in vsakogar. Za nekaj mesecev so v svoje vrste tako zvabili tudi Franka Lamparda, legendo Chelseaja. Kaj lahko bi se zgodilo, da bi sinje-modri dres oblekel tudi Steven Gerrard.
Nekateri angleški mediji so se namreč razpisali, da naj bi City v svoje vrste poskušal zvabiti še živo ikono kluba iz Anfielda. Gerrard je med tednom potarnal, da nestrpno pričakuje ponudbo za novo podaljšanje pogodbe. In čeprav so redsi hitro sporočili, da bodo ugodili želji kapetana, naj bi se v borbo za njegov podpis podal še Manchester City.
Januar je blizu in s tem nov prestopni rok. Bi Gerrard res lahko zamenjal klubske barve? Sliši se nemogoče, toda v nogometu so se dogajale že bolj nemogoče stvari …

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images