Ne samo Uniteda, Bale tudi želja Chelseaja

Premier Liga 13. Nov 201412:42 > 14. Nov 2014 8:48

Ljubljana – Januar je še daleč, a že zdaj lahko trdimo, da nas čaka nov razburljiv prestopni rok. Zadnje čase v govoricah vse pogosteje lahko zasledimo ime Garetha Bala, ki ga vse več medijev seli nazaj na Otok.

Tako Carlo Ancelotti kot tudi Gareth Bale sam sta že večkrat zatrdila, da odlični vezist ostaja v Madridu, vendar s tem nista uspela ustaviti številnih govoric o povratku Valižana na Otok. Pred dnevi smo tako lahko prebirali, kako se za nakup hitronogega vezista zanima Manchester United, sedaj naj bi se v igro vključil tudi Chelsea.

Londonski modri naj bi Bala poskušali v svoje vrste pripeljati že januarja, če gre verjeti zapisom v angleških medijih. Spomnimo, da se je Bale v Real leta 2013 iz Tottenhama preselil za rekordnih 100 milijonov, galaktiki pa ga iz svojih rok verjetno ne mislijo izpustiti za veliko manj.

Bale naj bi bil sicer precej nezadovoljen s svojim položajem pri Realu, kjer obkrožen s številnimi zvezdniki ne dobi dovolj igralnega časa, hkrati pa se ne vidi v sistemu Carla Ancelottija. Predvsem v napadu se vse vrti okoli trikotnika Cristiano Ronaldo-James Rodriguez-Karim Benzema, za Bala pa pogosto zmanjka prostora.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images