Konec ljubezni? Gerrard ne odgovarja na ponudbe Liverpoola

Premier Liga 1. Dec 201411:57 > 11:58

Ljubljana – Liverpoolu po odlični lanski sezoni v letošnji prav nič ne gre od rok. V Ligi prvakov se bodo morali še pošteno potruditi za napredovanje v osmino finala, v Premier ligi le s težavo prihajajo do nujno potrebnih točk, za nameček pa je v zraku tudi novo podaljšanje pogodbe z živo legendo kluba, Stevenom Gerrardom.

Steven Gerrad kmalu po začetku letošnje sezone ni skrival nezadovoljstva nad vodilnimi možmi kluba iz Anfielda, ki mu kar niso in niso ponudili novega podaljšanja pogodbe. Potem ko jih je Stevie G javno okrcal, so se gospodje v pisarnah le zganili in na njegov naslov hitro poslali novo pogodbo. Navijači so si že oddahnili, a ne za dolgo, sedaj naj bi Gerrard zavlačeval z odgovorom in svoje nadrejen puščal v negotovosti.

  • NE SPREGLEJTE: Liverpool že v torek čaka gostovanje pri Leicestru – ob 20:45 v živo na SK 1!

Nekdanji angleški reprezentant naj bi menda razmišljal o nadaljevanju kariere onkraj velike luže pri Los Angeles Galaxyju. V zadnjem času pa angleške medije polnijo tudi novice o njegovem domnevnem sporu z menedžerjem Brendanom Rodgersom, kar je kapetan že zanikal in vsaj malce umiril že tako razgreto situacijo na Anfiledu, ki je seveda posledica vse prej kot briljantnih rezultatov.

“Da se ve, pisanje o sporu so navadna neumnost,” je bil kratek in jasen Gerrard. O podaljšanju pogodbe pa niti besedice …

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images