SK 3 ob 20:45: Zadnjo tekmo 2. kroga pokala FA igrata še Worcester in Scunthorpe

Premier Liga 17. Dec 201414:51 > 14:52
Včeraj zvečer se je odigralo šest ponovljenih tekem drugega kroga Pokala FA, najstarejšega nogometna tekmovanja na svetu, zato smo dobili nove potnike v tretji krog, kjer se tekmovanju pridružijo tudi največji otoški klubi. Naprej so se z zmagami tako uvrstili še Tranmere Roversi, Yeovil Town, Luton Town, Cambridge United, Barnsley in Rochdale. Ponovljena bo tudi tekma med ekipama Milton Keynes Dons in Chesterfieldom, ki so jo gostje sicer 6. decembra dobili z rezultatom 0:1, a ker je na igrišče stopil tudi neregistriran igralec, je klub Angleška nogometna zveza sprva izključila iz nadaljnega tekmovanja, po ugovoru pa vendarle privolila, da se tekma ponovi. Nocoj pa se igra še edini preostali dvoboj med Worcesterjem Cityjem in Scunthorpom Unitedom, ki ga bomo ob 20:45 v živo prenašali na našem tretjem programu SK 3. Bodite v naši družbi tudi nocoj! 


V taboru Worcesterja Cityja pred tekmo nimajo nobenih težav s poškodbami, nogometaši pa so tudi povsem spočiti, saj je predvidena sobotna tekma v Pokalu FA Trophy proti Halifaxu odpadla zaradi zamrznjenega igrišča. Nared je tudi najboljši strelec kluba Daniel Nti, ki je pred 14 dnevi zabili gol za izenačenje na Glanfordu Parku, ko sta moštvi igrali prvo medsebojno srečanje .
Scunthorpe bo brez Liama O Neila, Luka Williamasa in Richarda Brindleyja, vezist Isaiah Osbourne pa je okreval po poškodbi kolena in se vrača v začeno enajsterico. Zmagovalec nocojšnjega dvoboja bo sicer v tretjem krogu pokala FIA igral proti zmagovalcu medsebojnega dvoboja med MK Donsi in Chesterfieldom, katerega termin še ni znan.

Author: Luka Svetina, Foto: Getty Images