Falcao: Forma ni težava, goli bodo prišli

Premier Liga 19. Jan 201513:00 > 13:11

Ljubljana – Navijači in Louis van Gaal z njegovim učinkom niso najbolj zadovoljni, toda Radamel Falcao zagotavlja, da bo prej ali slej začel zabijati.

Ko je bil Radamel Falcao še član madridskega Atletica, je zadetke zabijal kot po tekočem traku. Po sicer bogatem prestopu v Monacu pa je šla njegova pot počasi v drugo smer, za nameček ga je poškodba za dalj časa oddaljila od nogometnih igrišč, tako da je moral izpustiti tudi svetovno prvenstvo v Braziliji. El Tigre se med žive poskuša vrniti v dresu Manchester Uniteda, ki mu je ponudil roko, preden bi ga nogometni navdušenci povsem pozabili, a za zdaj je pokazal zelo malo, po mnenju mnogih celo premalo.

Falcaa je večkrat javno poskušal vzpodbuditi tudi Louis van Gaal, ki od napadalca njegovega kova seveda pričakuje zadetke praktično na vsakem srečanju. Do sedaj je na 14. tekmah zabil zgolj tri. Tudi minuli vikend se proti QPR ni proslavil, kljub številnim priložnostim, je njegova strelska statistika ostala prazna.

“To je bilo pomembnih 90 minut za mene. Moram igrati in srečen sem, ker je bilo tako. Nadejam se, da bodo kmalu prišli tudi zadetki, še bo priložnosti, v to sem prepričan. Počutim se dobro, res dobro, nimam težav s formo,” pa Falcao miri navijače in Van Gaalu sporoča, da bo že kmalu spet začel zabijati, potrebuje le čas in priložnosti. Predvsem prvega mu očitno zmanjkuje …

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images