Wenger: Uniteda še ne smete odpisati

Premier Liga 21. Okt 201311:06 > 11:25

Ljubljana – Po slabem začetku sezone so številni Manchester Uniteda že odpisali iz boja za naslov v Premier ligi, a njihovega mnenja ne deli trener vodilne ekipe, Arsene Wenger.

Če Arsene Wenger v tem trentuku na klopi Arsenala uživa kot že dolgo ne, je zgodba povsem drugačne pri Davidu Moyesu. Naslednik Alexa Fergusona se na klopi Manchester Uniteda še naprej lovi in s svojo ekipo niza zgolj povprečne rezultate. Za vikend so rdeči vragi tako le remizirali s sicer letos zelo solidnim Southamptnom (do točke na Old Traffordu je prišel v 89. minuti), na lestvici Premier lige pa z vsega 11 točkami zasedajo komaj osmo mesto. Vodilni Arsenal jim na prvem mestu beži že za osem točk.

Za nekatere dovolj velik zaostanek, da so rdeče vrage že odpisali iz dirke za naslov. “Prehitro je,” se s slednjimi ne strinja Wenger je dovolj izkušen, da se dobro zaveda, da se stvari v nogometu hitro spreminjajo. “United še ne smete odpisati. Imajo odlične igralce, veliko izkušenj, gre za velik klub. Praktično nas ločijo le tri točke, v naši ligi se to hitro spremeni,” Wenger United še nikakor ne želi odpisati iz bitke za naslov.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images