Chelsea in Man City zaznamujeta 9. krog

Premier Liga 24. Okt 201314:49 > 14:50

Ljubljana – Na Otoku bodo ta vikend odigrali tekme 9. kroga Premier lige. Osrednja tekma bo odigrana v nedeljo ob 17.00, ko se bosta na Stamford Bridgeu pomerila Chelsea in Manchester City – v živo na SK 1.

Angleško prvenstvo tudi v 9. krogu prinaša nekaj vrhunskih obračunov. Največji med vsemi bo odigran v nedeljo ob 17.00, ko se bosta pomerila Chelsea in Manchester City. Obračun dveh ekip, ki sta pred sezono odkrito napovedali boj za naslov prvaka, si ekskluzivno oglejte na SK 1.

Tako Chelsea kot Manchester City sta med tednom uspešno opravila s svojo nalogo v Ligi prvakov. Londonski modri so v Nemčiji s 3:0 odpravili Schalke, z dvema zadetkoma se je izkazal Fernando Torres. Tudi sinje modri so se tokrat odpravili na gostovanje. City je gostoval v mrzli Moskvi, kjer se je opekel že marsikateri favorit. Sergio Agüero z dvema zadetkoma in Joe Hart z izjemno obrambo v zadnjih sekundah srečanja pa sta poskrbela, da so tri točke odšle na Otok.

City in Chelsea na lestvici loči le točka razlike v korist drugih. Poraz ne bo usoden za nobeno moštvo, a brez dvoma si eni in drugi še kako želijo slaviti na nedeljskem derbiju. Kako se bo končalo, od 17.00 spremljajte na SK 1.

Vodilni Arsenal odpira 9. krog v soboto, ko gostuje pri Crystal Palaceu. Manchester United se bo vrhu poskušal približati na domačem obračunu s Stoke Cityjem, letos odlični Liverpool pa bo doma pričakal WBA.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images