Se bo Zlatan vrnil še do konca tega leta?

Premier Liga 20. Okt 201715:53 > 16:44
Getty Image

Nogometaš Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović bi se lahko po besedah trenerja rdečih vragov Joseja Mourinha na igrišča vrnil še pred koncem leta 2017.

Najboljši strelec Uniteda v lanski sezoni je z igrišč odsoten že vse od 20. aprila, ko se je poškodoval na povratni tekmi četrfinala evropske lige proti Anderlechtu.

Zlatan Ibrahimović se po prvih napovedih sicer na igrišča ne bi smel vrniti v tem letu, a nekdanji švedski reprezentant je že velikokrat dokazal, da je poseben. Napadalec naj bi bil tako po trdem delu že zelo blizu vrnitvi.

Zlatan je pri nas in zelo trdo dela za povratek. Kljub temu se na igrišča ne bo vrnil v nekaj tednih. Trenutno potrebuje mir, vrnil pa se bo takrat, ko bomo začutili, da je napočil primeren trenutek. Sprašujete me, če verjamem, da se bo vrnil še v letu 2017? Da, verjamem,” je povedal Jose Mourinho na tiskovni konferenci pred tekmo s Huddersfieldom.

Manchester United obračun s Huddersfieldom čaka v soboto ob 16.00, tekmo pa boste lahko spremljali v neposrednem prenosu na kanalu Sportklub 1.