Coutinho o Kloppu: Zelo mi je pomagal

Premier Liga 12. Dec 201712:15 > 12:15
Matthew Lewis, Getty Images Sport

Nogometaš Liverpoola Philippe Coutinho je izjavil, da je še kako zelo hvaležen trenerju Kloppu, ki je pripomogel k njegovemu napredku.

Philippe Coutinho je bil poleti zelo vroča roba na tržnici, na koncu se je njegov odhod v Barco izjalovil. Vse več pa se ga omenja tudi sedaj, ko se bliža zimski prestopni rok. Brazilec pa na zadnjih tekmah dviguje svojo formo. Pred tednom dni je proti Spartaku iz Moskve zabil hattrick.

“Zelo mi je pomagal. Pomagal mi je pri igri brez žoge in pri tem, kako se obnašati, ko je celotna ekipa pod pritiskom. Spremenili smo način igre. Igramo nekoliko drugače in korak za korakom postajamo vse boljši. Zdaj igram nekoliko globlje in zelo se trudim, da bi dosegal več golov in bil čim večkrat pobudnik nevarnih akcij. Mislim, da igram na položaju, na katerem imaš zelo veliko opravka z žogo,” je povedal nogometaš Liverpoola, ki je zelo hvaležen trenerju redsov Jurgenu Kloppu.

V veliko pomoč Brazilcu sta bila tako na treningih kot tudi tekmahMohamed Salah in Sadio Mane.

“Sadio in Mo sta odlična igralca. Oba sta zelo hitra in zaradi njiju imamo na krilih vselej različne možnosti. Oba sta zelo inteligentna igralca,” je še dodal mladi Brazilec.

Liverpool se bo jutri ob 21.uri pomeril z West Bromom.