20:45 na SK1: Vroč obračun med Leicesterjem in Unitedom

Premier Liga 23. Dec 201711:09 > 11:40
Twitter

Danes bo na Otoku na sporedu devet tekem angleške Premier Legue in če gre soditi po včerajšnjem uvodu nas tudi danes prav tako čakajo izredno zanimive tekme. Najbolj vroče vsaj sodeč po imenih bo večreni obračun med Leicester Cityem in Manchester Unitedom.

V večernem terminu 20:45 nas čaka na King Power stadionu obračun med lisicami in rdečimi vragi. Leicester City se je po slabem startu pobral in je sedaj že skočil na osmo mesto. Na drugi strani pa United zanesljivo na drugem mestu upa na čudež, da se lahko približa mestnemu tekmecu na prvem mestu.

Obračun si boste od 20:45 dalje lahko ogledali na SportKlubu1.

Obe ekipi sta v zadnjem obdobju v dobri formi, vendar to nista uspeli potrditi na pokalnem obračunu med tednom, ko je Leicester sicer šele po enajstmetrovkah izgubil proti Cityu. United pa si je privošči blamažo in izpadel proti drugoligašu, ko je bil z 2:1 boljši Bristol City.

Danes bo Jose Mourinho po odsluženi kazni lahko znova računal na Paula Pogbaja. Manjkali pa bodo še naprej Eric Bailly, Antonio Valencia, Michael Carrick in Marouane Fellanini. Na drugi strani Claude Puel ne bo mogel računati na Roberta Hutha in Adriena Silvo.

Sicer pa si boste lahko ogledali na naši televiziji še dve tekmi 19. kroga:
SportKlub2 – 13:30– BVERTON – CHELSEA
SportKlub1 – 18:30 – BURNLEY – TOTTENHAM