Mitrović: Povratek v Partizan ni realen

Premier Liga 27. Dec 201712:52 > 13:00
Jan Kruger, Getty Images Sport

Srbski reprezentančni napadalec in član Newcastle Uniteda Aleksandar Mitrović je v pogovoru za "Sportski žurnal" razkril, da se je s športnim direktorjem Partizana Ivico Ilievim zares pogovarjal o možnosti povratka v Beograd.

Poklical me je Ivica Iliev in me vprašal, če obstaja možnost, da se vrnem v Partizan. Ilieva zares cenim, saj je takšnih ljudi v srbskem nogometu malo. Vesel sem bil, da sva se iskreno pogovorila in se dotaknila tudi mojega prestopa. Mislim, da bi bila moja vrnitev predraga investicija za Partizan. To je povsem nerealna želja. Z mojo plačo bi lahko črno-beli plačali več različnih igralcev. Trenutno je situacija takšna, videli pa bomo, kaj bo prinesla prihodnost,” je v intervjuju za Sportski Žurnal razlagal Aleksandar Mitrović.

Mitrović je v dresu prve ekipe Partizana odigral le eno sezono, v kateri je na 28 tekmah zabil 13 golov in si priigral prestop v Anderlecht. Za najuspešnejši belgijski klub je igral dve leti in na 69 tekmah dosegel 36 zadetkov.

Na Otok se je preselil leta 2015, ko je Newcastle igral v drugi ligi in se pri srakah zaenkrat razveselil 14 golov. Za reprezentanco Srbije je odigral 33 tekem in vpisal 11 zadetkov. Njegova minutaža pri Newcastlu v Premier ligi ni zadovoljiva, zato se že dolgo pojavljajo najrazličnejše zgodbe o nadaljevanju napadalčeve kariere.