Wengerju grozi kazen: Sodniki bili proti nam!

Premier Liga 4. Jan 201812:23 > 12:23
Arsene Wenger (Foto: Charlie Crowhurst, Getty Images Sport)

Trener Arsenala Arsene Wenger je razkril, da se bo moral soočiti z disciplinsko komisijo nogometne zveze FA, potem ko se je po tekmi s Chelseajem obregnil ob sumljive sodniške odločitve.

Francoski nogometni strokovnjak in trener Arsenala Arsene Wenger je “obtožen” nespoštljivega obnašanja in kritiziranja sodniških odločitev po tekmah proti West Bromwichu in Chelseaju.

Topničarji so obe tekmi igrali izenačeno, na obeh tekmah pa so sodniki nasprotni ekipi dosodili 11-metrovko. Po koncu mestnega derbija proti Chelseaju pa je Wenger dejal, da se bo boril proti obtožbam nogometne zveze FA. 

“Poslušate lahko vsak moj intervju ali izjavo. Stojim za vsem, kar sem rekel. Brez kakršnegakoli problema,” je dejal Wenger.

Po tekmi s Chelseajem je trener Arsenala izrazil nezadovoljstvo zaradi odločitve glavnega sodnika Anthonyja Taylorja, ki je dosodil nastrožjo kazen po “prekršku” nad Edenom Hazardom, po kateri so varovanci Antonia Conteja dosegli prvi zadetek.  

“Še enkrat več so sodniki sprejeli odločitev proti nam, tako da se moramo na naslednje tekme pripravljati z mislijo, da se bomo srečevali z nepravičnimi odločitvami,” je zaključil Wenger.