Tudi Chelsea želi Cristiana Ronalda

Getty Images

Britanski in španski tabloidi so prepričani, da se bo epizoda Cristiana Ronalda v Madridu hitro končala. Portugalca si želi tudi Chelsea.

Cristiano Ronaldo bojda ni preveč navdušen nad idejo, da Real želi Edena Hazarda in Neymarja, ki oba igrata na njegovi poziciji in ju v klubu vidijo v prihodnosti vidijo kot liderja ekipe. Že nekaj časa se govori tudi o slabem oziroma nikakršnem odnosu s predsednikom Florentinom Perezom, zato Portugalec vse bolj resno razmišlja o odhodu.

El Chiringuito, Don Balon, Express in drugi pišejo, da ima Real že v tem trenutku na mizi nekaj ponudb za prvega strelca. V Madrid naj bi ponudbo poslal tudi Chelsea. Don Balon trdi, da je Antonio Conte navdušen nad likom in delom Ronalda, ter da počasi izgublja potrpljenje z nekaterimi svojimi opcijami v napadu (Willian, Batshuayi, Pedro).

Ob Londončanih se za CR-ja zanimajo tudi Manchester United, PSG in LA Galaxy, vendar imajo Parižani težave s finančnim fair-playom, odhodu v ZDA pa je Ronaldo vse prej kot naklonjen, saj je že večkrat poudaril, da je za kaj takega še prezgodaj. Kaj pa United? Rdeči vragi bi Ronalda verjetno sprejeli z odprtimi rokami, tudi Jose Mourinho v zadnjem času vse večkrat toži, da njegove ekipa ni dovolj močna za boj s Cityjem. Bi Ronaldo lahko predstavljal jeziček na tehtnici?