"Ni pomembno, da so igralci srečni. Štejejo le zmage!"

Premier Liga 16. Jan 201816:48 > 16:48
Mike Hewitt, Getty Images Sport

Manager Chelseaja, Antonio Conte, je sedmi sili danes zaupal, da na srečanju FA pokala proti Norwichu, ne bo mogel računati na Cesca Fabregasa in da je vprašljiv tudi nastop Edena Hazarda.

Modri bodo “kanarčke” v povratni tekmi 3. kroga tekmovanja pričakali v soboto, potem ko so prvo tekmo odigrali neodločeno brez zadetkov. Conte je na vprašanje novinarjev o poškodbah odvrnil, da ima Gary Cahill nekaj težav, a bo lahko nastopil, medtem ko Cesc Fabregasa v postavi bržčas ne bo.

https://twitter.com/EvilSimonn/status/953260380511498240

Italijanski strateg je bil precej bolj gostobeseden, ko ga je eden izmed navzočih vprašal, zakaj na zadnji tekmi ni več minut dobil Eden Hazard

Govorimo o igralcu, ki je bil še pred kratkim težko poškodovan, ob takšnih primerih pa morate biti previdni. Trenutno mi je vseeno, ali je zaradi manjše minutaže nezadovoljen. Jaz sem trener. Jaz odločam. Ni pomembno, ali je igralec srečen, ali ne. Moja prva naloga je, da delam tisto, kar je najbolje za klub, ne pa da igralce osrečujem. V nasprotnem primeru bi bili na lestvici 20. Razmišljati moram samo o zmagah.”

Tekma med Chelseajem in Norwichem je na sporedu v soboto ob 20.45 uri.