Krog je sklenjen Batshuayi v Dortmund, Giroud v Chelsea

Premier Liga 31. Jan 201818:37 > 18:55
Facebook

Krog treh prestopov med Arsenalom, Chelseajem in Borussio iz Dortmunda je sklenjen. Po Aubameyangu sta sedaj nova kluba dobila še Olivier Giroud in Michy Batshuayi.

Olivier Giroud se iz rdečega dela Londona seli v modri del londona, kjer se je že pridružil novim soigralcem. Po petih letih in pol zapušča vrste Arsenala, kjer se v letošnji sezoni nikakor ni naigral. V napadu bo združil moči skupaj z Alvarom Morato. Prišel pa je kot zamenjava za Michyija Batshuayija, ki pa je v letošnji sezoni v manj odigranih minutah dosegel več zadetkov kot Francoz v dresu topničarjev, ki bodo odslej v napadu bolj nevarni s Pierre Emerickom Aubameyangom, ki je v Arsenal prišel za več kot 60 milijonov. Vodilni možje Chelseaja naj bi za Francoza odšteli 15 milijonov funtov.

Arsenal, Chelsea in Borussia iz Dortmunda so iz svojih vrst izpustili po enega napadalca, hkrati pa iz omenjene trojice klubov tudi dobili enega izmed treh napadalcev, ki so se vrteli v omenjenem krogu. Tako se je iz Londona v Nemčijo preselil že dolgo časa odpisani napadalec s strani Antonia Conteja  Michyi Batshuayij, ki bo odslej nastopal v rumenem dresu s številko 44 na hrbtu.