SK1 ob 20:45 – Guardiola je na strani Wengerja

Premier Liga 1. Mar 201813:14 > 13:14
Clive Brunskill Getty Images

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je v nedavni izjavi podprl svojega kolega iz Arsenala Arsena Wengerja, čigar prihodnost na stadiou Emirates je spet pod velikim vprašajem.

Manchester City je v finalu EFL Pokala v nedeljo premagal Arsenal za prvo lovoriko, odkar je na klopi Pep Guardiola, moštvi pa se bosta v Premier ligi spet udarili danes. Zaradi slabih predstav moštva Arsena Wengerja se trenerski stolček francoskega strokovnjaka zopet maje, a Pep Guardiola je svojemu kolegu iz londonske ekipe stopil v bran.

“Vedno upoštevamo mnenje navijačev in ostalih, a takrat se počutite osamljeni. Verjemite mi, počutiš se sam, na tvojih plečih pa je ogromno pritiska. Razumem, kaj se dogaja in želim, da Arsene ve, da sem na njegovi strani. Ne razumem tega, da nekateri trenerji kritizirajo druge kolege. Vsi vemo, kako je, ko izgubiš. To, kar se je njemu zgodilo v nedeljo, se lahko zgodi tudi meni v prihodnje. Mi zmagujemo in jaz sem dober trener in varen. Arsene letos ni zmagal toliko tekem in je zdaj kar naenkrat slab trener.”