Ibra: Pogrešam United, pogrešam Mourinha

Premier Liga 3. Maj 201812:36 > 12:56
Laurence Griffiths, Getty Images

Izkušeni švedski napadalec Zlatan Ibrahimović je marca iz Machester Uniteda prestopil v Los Angeles Galaxy, a rdečih vragov ni pozabil, zato je nekdanjim soigralcem poslal sporočilo preko twitterja.

“Vidim, da vam gre dobro. Veseli me, da ste v finalu FA pokala, pa čeprav mene ni tam. Tu je vse v redu, vsak dan uživam v soncu, Vsem navijačem želim sporočiti: Pogrešam vas, pogrešam igranje na Old Traffordu in da vidim vse rdeče drese. Imam zelo lepe spomine. Vsem se želim zahvaliti za podporo, adrenalin in energijo, ki ste mi jo poslali. Želim se zahvaliti tudi soigralcem, ki so bili neverjetni. Trener, pogrešam te. Ti veš, kaj je potrebno za zmage. To ni skrivnost,” je rekel Zlatan Ibrahimović.

Švedski napadalec je povedal tudi, da je v izboru za najboljšega nogometaša premier lige glasoval za vratarja Davida de Geo: “Za njim je fantastično leto, čeprav nagrade ponavadi ne dobi vratar, je nadaljeval z obrambami na vrhunskem nivoju.”

36-letni Ibrahimović je za Manchester United igral od leta 2016 pa vse do maraca letos, ko je s klubom sporazumno prekinil pogodbo. V svojem novem klubu je zaigral na petih tekmah in dosegel tri zadetke.