Shahid Khan: Sessengon ostaja v Fulhamu!

Premier Liga 29. Maj 201817:52 > 18:10
Clive Mason, Getty Images Sport

Lastnik novopečenega premierligaša Shahid Khan je odločno zatrdil, da bo Ryan Sessegnon tudi v naslednji sezoni igral za Fulham.

Fulham si je z zmago proti Aston Villi v finalu kvalifikacij za preboj v Premier ligo zagotovil povratek med angleško elito. Asistent za edini zadetek je bil prav mladi zvezdnik Ryan Sessegnon, ki je želja številnih velikanov.

18-letni čudežni deček je v tej sezoni za Fulham odigral 52 tekem in dosegel 16 golov ter dodal še osem asistenc.

V boj za najstnika so se že podali Manchester United, Tottenham in Liverpool, lastnik Fulhama Shahid Khan pa trdi, da Sessegnon ni naprodaj.

Ne želimo, da bi nas Sessegnon zapustil. Mislim, da si tudi on želi ostati. V naslednji sezoni bo igral za Fulham, vodil nas bo Premier ligi. Če se ne bi prebili v prvo ligo, bi bilo drugače. Kljub temu čutimo odgovornost do vseh igralcev. Sessegnon je v našem klubu od osmega leta starosti, zato mu želimo zagotoviti najboljšo možno prihodnost. Za Fulham je vedno igral s srcem,” je dejal Khan.

Ameriški milijarder pakistanskega porekla je kljub vsemu dejal, da obstaja možnost, da bi Sessegnon dobil novega delodajalca.

Če bi nek klub zanj ponudil visoko odškodnino in zagotovil, da bi lahko tudi v naslednji sezoni igral za nas, bi to sprejeli. Želimo si, da ostane v Fulhamu, ker je to dobro tako za nas, kot zanj,” je še dodal lastnik Fulhama.

Stu Forster Getty Images Sport