Mourinho: Pogba mi nikoli ni rekel, da želi odditi

Premier Liga 15. Sep 20181:52 > 1:56
Catherine Ivill/Getty Images

Manager Manchster Uniteda Jose Mourinho pravi, da je njegova situacija s Paulom Pogbajem drugačna od tiste, ki jo v javnosti prikazujejo mediji.

V zadnjem obdobju se pojavlja veliko špekulacij, da je francoski vezist Paul Pogba na Old Traffordu nezadovoljen in, da bi kariero lahko nadaljeval v Barci, Realu ali pa se celo vrnil nazaj v Juventus. Vendar po besedah Joseja Mourinha na konferenci je vse skupaj daleč od resnice.

“Pogba se je vrnil teden dni pred začetkom prvenstva. Skoraj dva meseca je tukaj in nikoli mi še ni rekel, da želi odditi. Če ne želi odditi pomeni, da želi ostati. To je preprosto.” je izjavil Portugalec in nadaljeval:

“Ne morem komentirati tisto kar ljudi pišejo ali slišijo. Nimam nobene veze z njimi, zato pa imam s svojimi igralci. Zato pravim, da Pogba ne želi odditi.” Vendar kot se zdi je vse skupaj malce drugače, kot javnosti želi prikazati kontroverzni trener.

Francoz je doslej za rdeče vrage odigral vse štiri tekme in dosegel tudi dva zadetka. S Portugalcem pa je iz dneva v dan zadovoljnih manj ljudi. Nov  težak test je pred njim in njegovo ekipo že danes.

Odhajajo namreč v goste k Watfordu, ki v letošnji sezoni še ni oddal niti točke. Tekmo si od 18:30 dalje lahko ogledate na SportKlubu2.