Alexis Sanchez besen na Joseja Mourinha

Premier Liga 1. Okt 20180:21 > 0:27
Sebastian Widmann/Bongarts/Getty Images

Nogometaš Manchester Uniteda je bil zelo jezen in presenečen, ker ga menedžer Jose Mourinho ni uvrstil na seznam potnikov v London, kjer je United v soboto igral proti West Hamu.

United je bil v sedmem krogu državnega prvnestva spet poražen. Izgubili so proti West Hamu s 3:1. Na tej tekmi ni bilo Alexisa Sancheza, ki ni bil niti na klopi. Po pisanju otoških medijev je bil besen, ker ga Mourinho ni vpoklical za to tekmo.

Mediji ugubajo, da je zelo mogoč Čilencev odhod iz Manchestera. To bi bil že drugi javni spor, ki bi ga Jose Mourinho imel s svojim najboljšim igralcev po težavah okoli Paula Pogbaja.

Mnogi navajo, da naj bi Alexis obžaloval svoj januarski prestop iz Arsenala v United, kjer se ni uspešno adaptiral. Še vedno je brez gola v novi sezoni in ni v formi, čeprav je poleti počival, ker ni imel obveznosti z reprezentanco za razliko do drugih nogometašev, ki so igrali na Mundialu.

Sanchez zasluži pol milijona funtov na teden v Unitedu in je bil velika želja kluba v januarskem prestopnem roku. Manchester United je nato dobil bitko z mestnim rivalom Cityjem za Alexisov podpis.