Bakary Sako podpisal pogodbo z WBA

Premier Liga 2. Okt 201818:19 > 18:27
Bryn Lennon, Getty Images Sport

Vodilna ekipa angleškega Championshipa West Bromwich Albion je v torek predstavila novega igralca. Nekdanji premierligaški klub je okrepil Bakary Sako.

30-letni Bakary Sako je z West Bromom podpisal pogodbo do konca sezone, k novemu delodajalcu pa se preselil kot prost igralec.

Imel sem še druge ponudbe, a ko sem slišal, da me želi Darren Moore, dileme ni bilo več. Hitro smo se dogovorili o vseh podrobnosti. Njegov način dela z igralci in pogovori z njim vam takoj razkrijejo, da obožuje svoje delo. Nogomet je njegova strast. Zato sem prišel sem,” je za klubsko spletno stran dejal Sako.

Sako je v zadnjih treh sezonah igral za Crystal Palace, kjer pa lani zaradi poškodbe sploh ni igral. Ob prestopu se ni pozabil zahvaliti svojemu nekdanjemu klubu za podporo med zahtevnim obdobjem: “Rad bi se zahvalil vsem v Crystal Palacu, zahvala pa gre tudi vsem navijačem, ki so bili z nami v dobrih in tudi slabih trenutkih.

Sako je zadnjo tekmo odigral januarja, Darrena Moora pa je prepričal na minulih treningih: “Navdušeni smo. Odkar trenira z nami je dokazal svojo vrednost. Mi smo se pripravljali za tekme, on pa se je pripravljal za povratek na igrišča. Ekipi bo prinesel izkušnje in novo dimenzijo v igri. V to sem prepričan.