Hazard obrnil stran: Kariero lahko končam pri Chelseaju

Premier Liga 19. Okt 201810:57 > 10:59
Jan Kruger/Getty Images

Napadalno usmerjeni vezist Chelseaja Eden Hazard poudarja, da je zelo srečen v londonskem klubu in da nima nič proti, če bi tu tudi končal kariero.

Belgijca mediji že dalj časa povezujejo s prestopm v madridski Real. Nedavno je tudi sam Eden Hazard, da bi se moral preseliti v Španijo, da bi dobi nagrado za najboljšega igralca na svetu, a več kot očitno je vnovič spremenil svoje mnenje.

Če ne grem v Šapnijo, to ne bo težava. Kariero lahko končam pri Chelseaju. To sploh ne bi bila težava. Zelo em srečen v klubu, z ekipo, moja družina je srečna tukaj. Rad imam navijače, mislim pa, da tudi oni mene. Kar koli se bo zgodilo v prihodnosti, bom srečen,” je 27-letnik dejal za Sky Sports.

Belgijec po prihodu Maurizia Sarrija igra izjemno. V letošnji sezoni je dosegel že osem zadetkov, kar sedem v Premier ligi in je tudi najboljši strelec po prvih osmih odigranih tekmah.

Chelsea, ki ima trenutno na drugem mestu enako število točk kot Liverpool in Manchester City, v soboto (ob 13:30 v živo na SK 1) čaka derbi 9. kroga PL proti Manchester Unitedu.