Real po Pochettina

Premier Liga 30. Okt 201816:01 > 16:02
Catherine Ivill, Getty Images Sport

Realovi odposlanci so se podali v London preveriti strokovnjaka pri Tottenhamu, ki nikoli ni odločno zaprl izhodnih vrat, saj naj bi imel z vodilnimi v klubu kar nekaj nasprotovanj.

Getty Images/Richard Heathcote

Odposlanci iz Real Madrida so se že pretekli teden sestali s predstavniki Mauricia Pochettina v Londonu, da bi preverili možnost, če bi Argentinec na klopi Tottenhama lahko prevzel Galaktike namesto Julena Lopeteguija.

Pochettina zelo jezijo prelaganja del v zvezi z gradnjo novega stadiona in manjko okrepitev. Tako vsaj zatrjuje angleški The Sun v svoji današnji izdaji. Iz teh razlogov naj bi Mauricio preko svojih predstavnikov dopuščal možnost takojšnjega podpisa z Realom. To verzijo potrjujejo še nekatere izjave Pochettina po ponedeljkovi tekmi med Tottenhamom in Cityjem. Strateg se je razjezil na Spurse iz različnih motivov in ni izključil možnosti prekinitve pogodbe s klubom v naslednjih tednih.

”Počutim se najslabše, odkar sem pred petimi leti prišel v Tottenham,” je izjavil Pochettino za The Sun. Poleg tega, da se ves čas zaradi zaostajanja z delom prestavlja otvoritev novega stadiona, ki bi moral biti nared za začetek sezone, ”je tukaj še mnogo stvari, ki so se zgodile poleti in mi niso všeč,” je trener namignil na premalo okrepitev za njegovo klop.